iPad.nu

Allt om iPad på Svenska

Apple lanserar nya iPad Air-modeller med M2-chippet

Apple presenterar två nya storlekar av iPad Air, 11-tums och 13-tums, superladdade med det kraftfulla M2-chippet och en rad andra förbättringar.

Apple har officiellt tillkännagett en uppdaterad 11-tumsmodell och en helt ny 13-tumsmodell av iPad Air, utrustade med det kraftfulla M2-chippet. För första gången erbjuder iPad Air två olika storlekar, vilket ger användarna fler alternativ att välja mellan. Den nya 13-tumsmodellen är särskilt utformad för att ge mer skärmyta, vilket gör den idealisk för mer krävande användningsområden som arbete, studier och spel.

De nya modellerna av iPad Air kännetecknas av sin ökade prestanda och mångsidighet. M2-chippet förbättrar processor- och grafikprestanda, och Neural Engine ökar kraften för artificiell intelligens (AI). Den nya placeringen av den ultravidvinkliga skärmkameran på långsidan förbättrar upplevelsen vid videosamtal, speciellt i landskapsläge. Dessutom har enheterna förbättrat wifi och 5G-kapacitet, vilket garanterar snabbare och mer tillförlitlig anslutning.

iPad Air är också kompatibel med nya tillbehör som förbättrar produktiviteten och kreativiteten, inklusive Apple Pencil Pro och Magic Keyboard. Den nya Apple Pencil Pro erbjuder avancerade funktioner som haptisk feedback och en sensor som känner av när användaren klämmer på pennan, vilket möjliggör en mer intuitiv användning.

Källa: https://nr.apple.com/dE6j8D2HH7