iPad.nu

Allt om iPad på Svenska

Apples första vikbara iPad tros nå marknaden före en vikbar iPhone

Den senaste tiden har spekulationer och rapporter florerat kring Apples innovativa steg mot vikbara enheter, och det ser ut som att en vikbar iPad kan bli verklighet före företagets mycket efterlängtade vikbara iPhone.

Enligt en rapport från Mark Gurman via Phone Arena, indikerar de senaste uppgifterna att Apples första vikbara enhet sannolikt blir en surfplatta, med förväntningar på lansering mot slutet av 2024 eller början av 2025. Denna information, som stöds av källor nära försörjningskedjan, pekar mot en spännande framtid för Apple-entusiaster som längtar efter innovativ teknik.

Skälen till att en vikbar iPad kan komma först inkluderar utmaningar relaterade till enheternas hållbarhet, såsom bräcklighet och skärmveck, vilka Apple strävar efter att övervinna för att upprätthålla sin standard för produktkvalitet.

En iPad, som generellt sett hanteras med större försiktighet än en mobiltelefon, kan därför vara ett mer lämpligt första steg mot vikbar teknologi. Mark Gurman tillägger att om en vikbar iPhone lanseras, kan vi förvänta oss en enhet som är betydligt mer hållbar än dagens vikbara telefoner på marknaden.

Källa: https://global.techradar.com/sv-se/tablets/ipad/en-vikbar-ipad-kommer-sannolikt-att-dyka-upp-innan-en-vikbar-iphone