iPad.nu

Allt om iPad på Svenska

Nästa iPad Pro: En ny era för kreatörer och bildredigering

Apples ambition att göra iPad Pro till en kraftfull plattform för bildredigering tar ett steg framåt med de senaste ryktena kring uppdateringarna av deras flaggskeppsmodell. Sedan lanseringen av iPad Pro 2018 har Apple strävat efter att visa att en ”padda” inte bara kan hantera bildredigering, utan göra det med bravur tack vare sin imponerande datorkraft. Trots att hårdvaruuppdateringar har varit relativt sällsynta, pekar nu nya uppgifter mot betydande uppgraderingar som kan revolutionera bildredigering på mobila enheter.

Enligt teknikjournalisten Mark Gurman vid Bloomberg, står vi inför potentiellt stora förändringar i iPad-sortimentet. De kommande modellerna, kodnamngivna J717, J718, J720 och J721, ryktas vara utrustade med Apples egenutvecklade M3-kretsar. Denna uppgradering lovar en markant prestandaförbättring jämfört med tidigare generationers processorer, vilket lägger en solid grund för ännu snabbare och smidigare bildredigering.

Det framgår även att intresset för bildredigering på iPad är betydande. En omröstning bland användare visar att 58% ser bildredigering på en padda som framtiden, tack vare dess enkelhet och hastighet, medan 42% upplever det som mer omständligt och långsammare än traditionella metoder. Denna feedback understryker vikten av de kommande förbättringarna och Apples fortsatta fokus på att möta användarnas behov och förväntningar.

Källa: https://www.kamerabild.se/nyheter/kommande-ipad-pro-kan-bli-forbattrad-for-bildredigering/1426773