iPad.nu

Allt om iPad på Svenska

white and red 2 playing cards

Rykten om lansering av nya iPad-modeller på tisdag

Enligt rykten är Apple på väg att presentera nya iPad-modeller den kommande tisdagen, den 26 mars.

Sedan Apple introducerade M3 MacBook Air tidigare i månaden, har förväntningarna på uppdateringar av iPad-serien ökat. En rapport från den kinesiska sajten IT Home antyder att nya iPad-modeller kommer att avslöjas nästa tisdag, baserat på information om tillbehör som ska släppas på Amazon. Detaljerna kring vilka modeller som kommer att lanseras först är fortfarande oklara, inklusive om det kommer att finnas en möjlighet att förhandsbeställa. Ross Young, konsult på Display Supply Chain, nämner att 11-tumsmodellen kan vara svårare att få tag på jämfört med den större 12,9-tumsmodellen.

Ytterligare rykten tyder på att den första produktionsserien av iPad Air redan är klar och att enheter börjat skickas från Kina. Apple förväntas uppdatera både iPad Air och iPad Pro med den mest anmärkningsvärda förändringen i en helt ny 12,9-tums iPad Air-modell. Denna modell kommer att fungera som ett billigare alternativ till iPad Pro och förväntas inkludera förbättringar såsom en bättre kamera och processor. iPad Pro å andra sidan förväntas få en OLED-skärm, M3-processor, en tunnare design och en högre prislapp.

Det talas också om nya modeller av 11-tums och 12,9-tums Magic Keyboards samt en ny Apple Pencil, vilket sannolikt kommer att komplettera både Air- och Pro-modellerna. Efter denna lansering ser det ut som att Apples nästa stora event blir WWDC i juni, där man kommer att presentera nya versioner av sina operativsystem och möjligtvis ny hårdvara som en ny Mac mini och Mac Studio.

Källa: https://www.macworld.se/article/2272108/spara-datumet-apple-ryktas-lansera-nya-ipads-nasta-tisdag.html